День Цивільного захисту та об’єктового тренування

„11” травня 2019 року проведено День цивільного захисту та завершено Тиждень безпеки дитини та об’єктового тренування в Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 22, в ході якого було відпрацьовано тренувальні завдання згідно з ввідною з особовим складом та учнями, здійснено перевірку готовності всіх формувань цивільного захисту та працівників, учнів до проведення евакозаходів за сигналами оповіщення.
Протягом Дня з працівниками і учнями відпрацьовані дії за сигналом „Увага всім!”, користування засобами колективного та індивідуального захисту, виготовлення найпростіших засобів захисту органів дихання, виконання нормативів ЦЗ, організовано роботу пункту видачі 3І3.
З учнями 1-11 класів було проведено єдині уроки з ЦЗ, організовано перегляд відеофільмів, презентацій про дії в надзвичайних ситуаціях.
З учнями 10-11-х класів проведено комбіновані естафети з відпрацювання нормативів ЦЗ: підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1, спорядження патронів до автомата Калашникова, стрільба з пневматичної гвинтівки, військово-спортивна естафета, естафета з надання домедичної допомоги потерпілому, перетягування линви.
Протягом дня працювала виставка засобів ЦЗ населення радіаційно-хімічного контролю та індивідуального захисту, вибухонебезпечних предметів.
Організовано конкурс-виставку дитячих малюнків «Небезпеки, які нас оточують»
Учні 10-11-х класів продемонстрували дефіле з елементами стройової підготовки, виконали стройову пісню.
Учні, працівники, формування цивільного захисту за сигналами ЦЗ діяли грамотно, чітко, відповідно до поставлених завдань.
За вміле управління членами формувань цивільного захисту, якісну підготовку документації, високий рівень організації і проведення запланованих заходів оголошено подяку відповідальному з питань цивільного захисту Герасімчук Н.Д.
За грамотні і чіткі дії у складі формувань цивільного захисту, високу організованість і дисципліну, оголошено подяку всім керівникам формувань.
За високий рівень підготовки учнів до Дня ЦЗ та ОТ, вишкіл старшокласників зі стройової підготовки, оформлення виставки засобів ЦЗ населення радіаційно-хімічного контролю оголошено подяку вчителю предмета «Захист Вітчизни» Велебніку В.П.;
за високий рівень вишколу зі стройової підготовки, виконання стройової пісні нагороджено грамотами колективи учнів 10-А, Б 11-А, Б класів;
за І місце у відпрацюванні нормативів з ЦЗ у комбінованих естафетах нагороджено команду учнів 10-А класу;
за ІІ місце — команду учнів 11-А класу;
за ІІІ місце — команду учнів 10-Б класу;
за І місце у конкурсі-виставці малюнків «Небезпеки, які нас оточують»
нагороджено грамотою учнів:
8-А класу — Гук Марту;
6-Б класу — Конопляннікову Єлизавету;
6-Б класу – Колодій Анастасію;
6-В класу – Назарук Дарію;
6-В класу – Радовинюк Анастасію;
7-А класу – Черняк Юліану;
7-Г класу – Адамович Катерину.
за ІІ місце – учнів:
5-Г класу – Самчук Марину;
5-Г класу – Самчук Мирославу;
5-Г класу – Бере стень Аліну;
6-А класу – Грицюк Тетяну;
6-В класу – Дятлик Катерину.
за ІІІ місце – учнів:
7-Б класу — Банацького Артема;
7-Б класу – Шевчука Максима;
5-Г классу – Антонюк Яну;
6-Б класу – Іванько Дарину;
6-Б класу – Мухтарові Аліну;
6-А класу – Якубовську Анастасію;
6-А класу – Шекель Валерію.
За допомогою проведених практичних заходів перевірено здатність грамотно й чітко діяти з метою захисту свого життя та здоров’я у надзвичайних ситуаціях техногенного, екологічного, природного та військового характеру.

Запис опубліковано в розділі Педагогічне життя. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.