- Рівненська ЗОШ №22 - https://school22.rv.ua -

Зустріч з MM Publications

Вже другий рік поспіль наша школа є школою-партнером британського видавництва MM Publications. Це означає, що наші учні мають можливість працювати за автентичними підручниками даного видавництва, а вчителі – відвідувати велику кількість різноманітних семінарів, тренінгів та майстер-класів.
5 вересня методист компанії Лінгвіст (офіційного представника MM Publications в Україні) Анна Гезь завітала в наш заклад, що провести демо-урок в 11-А класі за підручником New Destinations. Урок пройшов в надзвичайно позитивній атмосфері живого спілкування з учнями, а також був насичений різними тренувальними матеріалами для покращення рівня ситуативного мовлення.
Вчителям закладу він дуже сподобався з професійної точки зору, адже завжди цікаво побачити зі сторони роботу учнів та визначати для себе шлях для самовдосконалення. Крім того побачили різні прийоми роботи з текстом підручника, а також ознайомилась з різними стратегіями для підготовки учнів як до ЗНО так і до міжнародних іспитів з англійської мови.
MM Publications надихає на втілення нових ідей в життя, а також надає високоякісну методичну підтримку вчителям. Підручники MM Publications надають можливість вчителю організувати навчання в цікавому та творчому руслі. Матеріал для викладання –цікавий та сучасний для учнів, розвиває їх креативне та критичне мислення, дійсно збагачує та удосконалює рівень володіння англійською мовою у дітей, вони добре структуровані, відповідають вимогам програми. Підручники мають комунікативну спрямованість, результативно готують до ЗНО та міжнародних іспитів з англійської мови.

[1]
[2] [3]