Вільні творити майбутнє

18 та 25 листопада з нагоди Дня Гідності та Свободи учні та педагоги ЗОШ№22 вшановували славу, патріотизм та непереможний дух учасників революцій та бойових дій! У школі були проведені уроки патріотизму «Прагнення до свободи — вчора, патріотизм і незалежність — сьогодні, гідна Україна – завтра!». Учні переглянули документальні фільми про події Революції Гідності, патріотичними віршами «Слід пам’ятати вічно» вшанували героїв і возвеличили неповторність та єдність нашої держави, підготували стіннівки «Ми за мир!», «Пишаюся тобою, Україно!» та буклети «Я буду жити у вільній країні».
Учні початкової школи висловлювали побажання своїй Батьківщині, заповнюючи карту «Я бажаю Україні…»: миру, процвітання, свободи, перемог, мужності, згуртованості, стійкості, стабільності, потужного розвитку – люблю Україну всім серцем своїм!
Членами інформаційної комісії було оформлено інформаційну зону «Майдан. Україна. Шлях до свободи» та організовано загальношкільну акцію «Серце пам’яті».
Для збереження світлої пам’яті героїв Небесної Сотні та воїнів-захисників України учні запалили свічки.
Ми повинні пам’ятати, що кожного разу коли на небі сяють зорі, за нами спостерігає Небесна Сотня, яка освітлює шлях України у краще життя.
Єднаймося – бо ми того варті!
Слава Україні!
Героям Слава!!!

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.