Країна дитячих мрій

1 вересня барвиста осінь, щиро усміхаючись, запросила школярів ЗОШ№22 до країни дитячих мрій, доброти, радості, безтурботного щастя. Новий відлік часу у Новій Українській школі для наших першокласників розпочався у 30-ту річницю незалежності України. Запальний танок «Я, ти, він, вона – Україна ми одна» був подарунком від учнів школи до дня народження нашої держави. Присутні зворушливо зустріли 10-метровий синьо-жовтий прапор, винести який мали честь кращі учні школи.
Дружна шкільна родина радо прийняла у своє коло новачків-першокласників. Сьогодні вони мали змогу познайомитися з учнями 11-х класів і разом з ними взяти участь у флешмоб-композиції «Діти-квіти». А юна зірочка — учениця 1-Б класу Окладова Аделіна подарувала глядачам веселі пісні «Модниця» та «Я – першокласниця».
На завершення свята пролунала чарівна мелодія шкільного дзвінка від батьків першокласників, які поблагословили школярів на щасливу учнівську дорогу. А родзинкою заходу була святкова алея від випускників школи, яку вони створили для учнів 1-х класів.

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.