- Рівненська ЗОШ №22 - https://school22.rv.ua -

Допомога від щирого серця

У вересні-жовтні у ЗОШ№22 традиційно проходить благодійна акція «Турбота» — збір овочів, фруктів, продуктів харчування для малозабезпечених людей мікрорайону. Учні школи завжди радо долучаються до цієї акції. Особливо активними в цьому році були учні 2-Б класу (класний керівник Якимчук М.С.).

Зібрані продукти члени комісії «Корисних справ (благодійності)» віднесли: Хондучко Ганні Григорівні, Новосад Олені Леонтіївні, Істоміній Галині Василівні, Зарембі Юлії Станіславівні, Тіхоміровій Ізольді Іванівні, родині Потапчуків, Малінській Галині Степанівні, Шевчук Неонілі Степанівні, Вінничук Галині Володимирівні. Від їх імені ми щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї акції.

Також учні нашої школи ніколи не забувають про братів наших менших, мова йде про бездомних собак. Щороку кілька разів на рік ми відвозимо продукти харчування у притулок для собак, який знаходиться на вулиці Млинівській. 7 жовтня ми відвідали цей притулок, в якому на даний час перебуває 140 тварин, і відвезли їм частину зібраних продуктів. Від імені пані Аліси, яка утримує цей заклад ми виносимо подяку учням за виявлені милосердя та щедрість у ході благодійної акції «Турбота».

[1] [2] [3]

Комісія «Корисних справ (благодійності)»

[4] [5]