День самоврядування 2014

День Учителя у ЗОШ№22 – це не просто свято, це день, коли учні «складають іспит», як вони вміють самостійно планувати і організовувати роботу, координувати свої зусилля, здійснювати самоконтроль, аналізувати проведену роботу, тому що в школі проходить день учнівського самоврядування. Його мета: реалізація лідерських якостей учнів, формування активної життєвої позиції, виховання інтелектуально і духовно розвинутого підростаючого покоління.
Кожна комісія учкому, а їх є 5, виконує своє завдання, відповідно до напрямку діяльності. Інформаційна — організовує оформлення учительської кімнати, актової зали. Для цього кожен клас виготовляє вітальні плакати та стінгазети. Хочемо відзначити 11-Б та 7-В класи, які підготували найкращі газети.
Найвідповідальніше завдання цього дня для членів сектору освіти. Вони відповідають за проведення уроків учнями 9-11 класів. Можна з впевненістю сказати, що акція «Мій перший педагогічний досвід» пройшла успішно, учні впоралися з таким нелегким завданням, а декілька учнів твердо вирішили в майбутньому стати педагогами.
Не менш важливим завданням для учнів є забезпечення дисципліни у школі. За це відповідають члени комісії «Дисципліни та порядку», які призначають учнів, що чергують на перервах.
Напередодні Дня Учителя члени комісії «Корисних справ» організовують акцію «Уклін, вам, низький, повага і шана». Їх завдання привітати вчителів, які перебувають на заслуженому відпочинку зі святом та запросити їх на святковий концерт, котрий готують члени комісії «Культури та відпочинку».

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.