Харчування

Примірне чотиритижневе меню у 2023-2024 році. Зимовий період

6 лютого 2019 року в Навчально-виховному комплексі № 141 «ОРТ» (м.Київ, б-р. І Шамо, 5) відбулась прес-конференція, присвячена проміжним результатам проекту «Нове шкільне харчування». Команда проекту, за участі представників Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти та науки України та фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) презентувала новий «Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», автором якого є кулінарний експерт Євген Клопотенко.
Проект «Нове шкільне харчування»
ПЛАН ЗАХОДІВ проекту «Нове шкільне харчування»
Перелік страв за новими кулінарними рецептами
ЗБІРНИК РЕЦЕПТУР СТРАВ. Євген Клопотенко.

Comments are closed.