День учнівського самоврядування

З метою формування активної життєвої позиції учнів, реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління — майбутнього нації 30 вересня  в ЗОШ №22 відбувся День учнівського самоврядування.  Учні 9-11 класів та члени учнівського комітету «ТЕМП»  мали можливість спробувати себе в ролі вчителів, зрозуміти і відчути, як це – бути педагогом.

На засіданні учнівського комітету було  визначено завдання, мету та план проведення Дня самоврядування, підібрано особовий склад учнів – дублерів учителів,  узгоджено розклад уроків, які проводитимуть учні. Для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібно було ретельно готуватися. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним планом,  склали конспекти уроків, підібрали цікавий матеріал. Отже, учні проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків..

Після проведених занять  учні поділилися враженнями про День самоврядування,  обговорили результати своєї діяльності і дійшли висновку, що уроки сподобалися і учням і «вчителям», тому що   все проходило цікаво і захоплююче.

Запис опубліковано в розділі Учнівський комітет. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.