Живи, Кобзарю, в пам’яті людській

Тарас Григорович Шевченко… Це людина, чиї твори вчать бути Людиною, чия пісня лине і наповнює наші серця патріотизмом, шаною до батьків, до природи та до народу.
З нагоди вшанування пам’яті найвеличнішого митця, чиє ім’я не згасає впродовж століть, 23 та 24 лютого у ЗОШ№22 відбувся конкурс читців-декламаторів «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській», в якому взяли участь учні загальноосвітніх шкіл міста Рівного. Урочисто відкрили захід учні ЗОШ№22, які звернули увагу глядачів на актуальність творчості Кобзаря сьогодні та її значенні в історії української культури, бо «Шевченко завжди і скрізь з нами: він говорить, він наказує. Це вже так має бути, і змінити цей основний закон рушійних сил народу з-над Дніпра та Дністра нікому не дано».
Учасники конкурсу продемонстрували неабияку підготовку, декламуючи твори Великого Кобзаря та авторські поезії з надзвичайною ораторською майстерністю, щирістю та проникливістю.
Учнівський комітет «ТЕМП» вітає переможців конкурсу: ученицю 11-Б класу Садовчук Олену (І місце у номінації «Юні поети») та ученицю 3-А класу Демчук Вікторію — І місце.

Запис опубліковано в розділі Учнівський комітет. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.