Першовересень строкатий всіх дітей запрошує на свято!

1 вересня – День Знань, початок нового навчального року, який означає відкриття нової дороги — дороги до знань, до нових звершень. А щоб розпочати новий навчальний рік урочистою лінійкою «Першовересень строкатий всіх дітей запрошує на свято» 1 вересня школярі, вчителі, батьки зібралися на подвір’ї ЗОШ№22.
Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. У них розпочинається цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка.
За давнім українським звичаєм гостей зустрічають хлібом – сіллю, тож старшокласники подарували учням 1-х класів неоціненний дар землі — святкові короваї, засвідчуючи, що приймають їх до шкільної родини.
Учні школи — це одна сім’я, велика і дружна і всі в ній мріють жити у мирі і злагоді. Вони записали свої мрії на лелечих крилах, щоб білокрилі птахи принесли нашому народові мир і спокій. А на завершення святкової лінійки учні 11-х класів та першокласники утворили «Віночок дружби і миру» і випустили кульки з лелеками в небо.

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх, Новини. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.