Україна – це ми!

22 січня 1919 року. Згадка про цю дату заставляє битися в єдиному пориві мільйони сердець українського народу. Саме цього дня на Софійській площі у Києві Україна вперше за багато років зробила спробу об’єднати свої землі в єдину незалежну соборну державу. Відбулося урочисте проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Подія 1919 року залишила глибокий слід в історичній пам’яті наших співвітчизників.
Протягом 10-18 січня у ЗОШ №22 тривав конкурс фоторобіт «Україна – це ми!», присвячений цій величній події. Фото: «Сонцесоборна Україна» — 8-В класу, «Вишивана моя Україна» — 7-В класу, «Ми – єдина Україна», «Ми — нація єдина, ми — діти твої, Україно!» — 6-В класу, «Українська хвиля за незалежність» — 7-Г класу та «Моя Україна — Соборна держава» 3-А класу взяли участь у міському етапі Всеукраїнської фотовиставки.
Вшануймо пам’ять українських патріотів та згадаймо у своїх молитвах героїв національно-визвольних змагань, героїв Небесної сотні, борців за свободу людей під час революції Гідності, героїв, що полягли у боротьбі, захищаючи суверенітет, незалежність та територіальну цілісність нашої України на Сході.

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.