Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного Гербу України!!!

18 лютого 2021 року в 394 батальйоні охорони та обслуговування провели урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного Гербу України.
Прапороносна група, почесна варта, 6-й військовий оркестр, військовослужбовці та позаштатні офіцери цивільно-військового співробітництва військових частин Рівненського гарнізону провели урочисті заходи до Дня Державного Гербу України на території місця дислокації 394 батальйону охорони та обслуговування.
“Дозвольте мені від імені командувача військ оперативного командування “Захід” генерал-майора, Героя України Сергія Шаптали привітати Вас із Днем Державного Гербу України! Сьогодні ми відзначаємо День Державного Гербу України, величне свято українського народу. 103-и роки тому Михайлом Грушевським, в 1918 році було затверджено Тризуб як Державний Герб України. Сьогодні ми показуємо для учнівської молоді, для українського суспільства, для іноземців та сусідніх держав – приклад любові та поваги, шанобливого ставлення до державної символіки України, як нежалежної, суверенної та недоторканної країни, вшановуючи “Тризуб” квітами! ” – зазначив під час урочистої промови начальник відділення цивільно-військового співробітництва штабу управління оперативного командування “Захід” підполковник Андрій Рисюк.

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.