Учитися жити по закону

У ЗОШ№22 проведено марафон правових знань «Учитися жити по закону» для учнів 8-х та 7-Г класу. Існує банальна істина: краще запобігти хворобі, ніж потім її лікувати. Так незвичайно почали марафон інспектори зв’язків з громадськістю (шкільні офіцери) Іняхіна Ірина, Бояківська Іванна, Синьчук Яна, Ятчук Тетяна. Професійно вони застосували цю тезу до правових недуг, які, на жаль, прогресують дуже швидко. На основі конкретних фактів навели приклади порушення закону, намагаючись мінімізувати можливість формування у підлітків негативних рис і якостей, забезпечити їх безпечну поведінку в соціумі.
Особливо інспектори акцентували увагу на аналізі ситуацій в закладах освіти, на комфортності освітнього середовища. Проаналізовано правила поведінки, алгоритми дій, здійснення моніторингу середовища та його безпечності в закладі з метою запобігання та протидії проявам булінгу.
Ім. вдалося сприяти формуванню стійкого переконання учнів щодо неприпустимості булінгу в міжособистісних стосунках і дати практичні поради щодо набуття навичок ненасильницької поведінки. Марафон був позитивно сприйнятий учнями.

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.