«Чорнобиля гіркий полин» (До 30 – ї річниці Чорнобильської трагедії)

«Третій Ангел просурмив і впала з неба велика звізда, що горіла, мов світильник. І впала на третину рік і на джерела вод. Ім’я цієї зірки – Полин. І третина вод стала полином. І багато людей вмерли від вод, тому що вони гіркими стали…»
26 квітня 1986 рік. Цього дня збулися трагічні пророцтва Апокаліпсису. Чорнобиль… Страшний вибух у надрах четвертого реактора Чорнобильської АЕС сколихнув нашу планету. На всій землі, мабуть, немає людини, яка б не знала про цю трагедію, катастрофу, від якої найбільше постраждали і земля, і народ України. 2016 рік оголошено Роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії та пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи.
25 квітня 2016 року працівники Центральної дитячої бібліотеки спільно з учнями 5-А кл. ЗОШ № 22 провели годину пам’яті «Чорнобиля гіркий полин», присвячену 30- річчю Чорнобильської трагедії. Бібліотекар Щомак Ольга в своєму виступі розкрила суть та наслідки аварії, присутні переглянули документальні відеофільми. Завершилась година пам’яті декламуванням віршів українських поетів чорнобильської тематики.

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.