З Днем Соборності, наша волелюбна, незалежна державо!

22 січня 1919 року відбулося возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, яке увійшло в історію України національним святом – Днем Соборності України. Цей день є символом об’єднання України, який стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі, непохитність та монолітність української нації.
З метою національно-патріотичного виховання учнів, популяризації вивчення історії, формування активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному та культурному житті України протягом 19-24 січня у ЗОШ №22 відбулися тематичні заходи: «Соборна Україна – від ідеї до життя», проведено виховні години: «Ми – українці», «День Соборності України», «Україна — держава соборна, одна на всіх, як оберіг». У шкільній бібліотеці було оформлено виставку літератури «Україна – разом і назавжди». Під час проведення тематичних уроків учні обговорювали передумови та наслідки проголошення Акту Злуки ЗУНР та УНР, переглянули мультимедійні презентації та документальні фільми «Символи нашої волі» та «Акт Злуки: відтворення історичної правди», проводили акцію «Живий ланцюг Соборності».
Учнівський комітет «ТЕМП» вітає колективи 8-В та 7-В класів з перемогою у міському етапі фотовиставки «Україна – це ми!». Фото «Сонцесоборна Україна» 8 — В класу та «Вишивана моя Україна» 7-В класу подані на обласний етап Всеукраїнської фотовиставки до Дня Соборності України.

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.