Інформація на сайт школи про проведення Дня ЦЗ та ОТ

26 квітня 2018 року — День цивільного захисту в Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 22, в ході якого було проведено об’єктове тренування з особовим складом та учнями, здійснено перевірку готовності всіх формувань цивільного захисту та працівників, учнів до проведення евакозаходів за сигналами оповіщення.
Протягом з працівниками і учнями відпрацьовані дії за сигналом „Увага всім!”, користування засобами колективного та індивідуального захисту, виготовлення найпростіших засобів захисту органів дихання, виконання нормативів ЦЗ, організація роботи пункту видачі 3І3.
Для учнів були проведені змагання, вікторини, комбіновані естафети, майстер-клас з одягання засобів індивідуального захисту органів дихання, конкурс малюнків, стіннівок на тематику ЦЗ та НС. Відбувся перегляд відеофільмів, відеороликів, презентацій, виставок. Організовано зустріч з бійцями АТО, обласна філармонія провела літературно-музичну композицію «Дзвони Чорнобиля».
Учні 10-11-х класів продемонстрували дефіле з елементами стройової підготовки, виконали стройову пісню.
Учні, працівники, формування цивільного захисту за сигналами ЦЗ діяли грамотно, чітко, відповідно до поставлених завдань.
За вміле управління членами формувань цивільного захисту, якісну підготовку документації, високий рівень організації і проведення запланованих заходів оголошено подяку відповідальному з питань цивільного захисту Герасімчук Н.Д.
За грамотні і чіткі дії у складі формувань цивільного захисту, високу організованість і дисципліну, оголошено подяку всім керівникам формувань.
За високий рівень підготовки учнів до Дня ЦЗ та ОТ, вишкіл старшокласників зі стройової підготовки, оформлення виставки засобів ЦЗ населення радіаційно-хімічного контролю оголошено подяку

  • вчителю предмета «Захист Вітчизни» Велебніку В.П.;
  • за високий рівень вишколу зі стройової підготовки, виконання стройової пісні нагороджено грамотами колективи учнів 10-А, Б 11-А, Б класів;
  • за І місце у відпрацюванні нормативів з ЦЗ у комбінованих естафетах нагороджено команду учнів 11-А класу;
  • за ІІ місце — команду учнів 10-А класу;
  • за ІІІ місце — команду учнів 11-Б класу;

за високий результат у військово-спортивній естафеті – підтягування на перекладині нагороджено таких учнів:

  • І місце – Бережнюка Андрія, учня 11-А класу (23 рази);
  • ІІ місце –Синюка Павла, учня 11-А класу (21 раз);
  • ІІІ місце – Бугайця Владислава, учня 11-А класу (20 разів);
  • ІІІ місце –Долінського Володимира, учня 10-А класу (20 разів);
  • за І місце у конкурсі-виставці малюнків «Пречудово в світі жити й життям своїм дорожити» нагороджено грамотою ученицю 6-В класу Юрчик Богдану;
  • за ІІ місце — ученицю 6-Г класу Захленюк Аліну та учня 6-Г класу Вінтовкіна Євгена;
  • за ІІІ місце — ученицю 6-В класу Шушляк Ангеліну , ученицю 6-А класу Сагайдаковську Олександру.

За допомогою проведених практичних заходів перевірено здатність грамотно й чітко діяти з метою захисту свого життя та здоров’я у надзвичайних ситуаціях техногенного, екологічного, природного та військового характеру

Запис опубліковано в розділі Інформація для всіх. Bookmark the permalink.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.